Eller mangel på samme kan man vist godt kalde det.
Det undre os tit i Europa hvorfor mange af amerikanerne er så fede og udlækre. Efter at have spenderet en månedstid herovre har jeg et meget simplet svar: De spiser fedt og ulækkert. Såre simpelt. Som vist nok beskrevet tidligere skinner det tydeligt igennem at det ikke er meningen at man skal bruges sit køkken til noget. Det ses både i supermarkederne, som egentlig ikke er supermarkeder, men bare forvoksede 7-11ens der har lidt flere frysere til frysepizza, og på antallet er restauranter. Man ville så normalt tror at siden alle spiser ude nærmest hverdag at kvaliteten og udbudet af maden så var i top. Der må jeg skuffe dig kære læser. Det ville være en mild mild mild underdrivelse af kalde maden for ulødig. Jeg har nu efterhånden været på alle restrauranterne i Uptown omkring min bopæl (hvilket er rigtigt mange) og ingen af dem har kunne tilbyde mig et måltid mad på under 1.mia kalorier. Friture friture og så... jaaaa så skidt da, mere friture. Uha da.
Heldigvis har jeg fundet mig en lille special biks der rent faktisk sælger råvarer og ikke det der fryse forfærdelig noget så det går nok.. Savner min makrel i tomat på rugbrød. Fuck toast, rugbrød for life!
Men ingen grund til sure miner for i morgen er det onsdag og der starter min weekenden denne uge (dog med et ton homework til næste uge)
Alt den snak om mad minder mig om at jeg heller må købe lidt ind til aftensmad..
Smutter igen..
Hey hey..
Ingen kommentarer:
Send en kommentar